Български English Руский
Prodigy

Пътят към истинския дом никога не е дълъг

contact
0883313332
0876790001
0876788767

Как да обзаведем апартамент за успешно отдаване под наем

Когато хората търсят имот под наем има два основни критерия, по които правят своя избор: локацията /ако е удобно да се придвижват до местоработата си, определена детска градина, училище или университет/ и интериор. Кой не би искал да живее в удобен и уютен апартамент?!

А кой наемодател не би бил доволен да получава по-висок наем?! Ясно е, че ако един имот не се намира в някой от предпочитаните квартали, местоположението му няма как да се промени. Но! За да бъде по-атрактивен за наемателите, собствениците трябва да спазят някои важни правила в обзавеждането и декорирането му.

Дали ще боядисвате стени, ще лепите тапети или ще претапицирате канапето, много внимавайте с цветовете, които ще изберете. За предпочитане са по-универсални и ненатрапчиви багри за стените, като шампанско, екрю или много бледи нюанси на розово, прасковено и сиво.

Изберете подови настилки, които се почистват лесно и са устойчиви. Не прекалявайте с килимите, защото събират много прах, цапат се лесно и се почистват трудно.

В никакъв случай не обзавеждайте апартамента със стари мебели.

Санитарните помещения не трябва да изглеждат мръсни и амортизирани

Интериорни идеи за малко жилище 03-03-2023

Няколко интересни трикове на интериорните дизайни, които ще превърнат твоя малък апартамент в уютен и красив дом Прочети още

Ново или старо строителство 03-03-2023

Да, всяко от тях има плюсове и минуси, затова днес ще се опитаме да ви помогнем. Прочети още

По-ниски или по-високи етажи 01-09-2021

При покупка на апартамент за много хора е важно на кой етаж се намира той Прочети още